ОЛУЦИ

 • Пластифицирани олуци
 • Вeртикали и Хоризонтали
 • Лимарски елементи

ЛИМЕН КРОВ

 • Трапезен лим
 • Ќерамида лим
 • Лимена Ламперија

ОПШИВАЊЕ

 • Ветерлајсни / Парапеди
 • Ували/ Иксни
 • Опшивки по мерка

ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА

 • Лимарскa галантерија
 • Профилиран лим
 • Рамен лим

ПРОЕКТИ

ЗА НАС

Гради иднина под сигурен кров!

Валтмон е фирма која се занимава со градежна лимарија,уште во самите почетоци, нашата фирма се позиционира на пазарот како стручно-ориентирана фирма, која професионално се занимава со работи од областа на градежната лимарија и  трговијата со лимарска галантерија.Валтмон кон сите клиенти, дејствува со голема искреност, одговорност и посветеност се со цел да ги задовoли сите барања. Главна дејност на Валтмон е монтажа, производство и продажба на висококвалитетни хоризонтални и вертикални олуци, покривни кровни решенија и секаков вид на опшивни елементи.

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Каква е состојбата на покривот на вашиот дом? Сега, кога ќе започнат топли денови, најдобро…

Металниот покрив можеби не е првата опција која доаѓа во предвид на сопствениците кога имаат…

Големата побарувачка за профилираниот лим се должи на неговата лесна инсталација и релативно ниска цена….

Пластифицираниот лим е производ за широка намена, достапен е во различни квалитети и широка палета на…

Една од поважните работи за една куќа е одводниот систем,на тој начин се исцедува вишокот…

ПАРТНЕРИ

КОНТАКТИРАЈ НЕ И ДОБИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Контактирај не

ИМЕ:

ТЕЛЕФОН:

УСЛУГИ:ЗА КОГА ТРЕБА ДА БИДЕ ЗАВРШЕНА РАБОТАТА?

АДРЕСА:

ПОРАКА:

Мапа


Информации

Радовиш, Мк
Ѓорче Петров 14

Тел: 070-236-623
Тел:076-355-118

E-mail: co*****@va*****.com